Вiрш - як парфум, вiн мае бути нiжним
він має залишати аромат.
Вірш має бути янгольськи безгрішним.
Таким, що любить – як Любов сама.
Вірш виплекати – довести до суті,
Любити вірш, як мати, як дитя.
Вірш – як життя: він просто має бути.
Вірш врешті-решт насправді – сенс життя.
Свидетельство о публикации №122121300672