Зачекай ще трошечки зима!

Зачекай ще трошечки, зима,
Білим снігом не мети навкруги,
Не малюй на вікнах візерунки,
Зачекай ще трошечки, зима.

Я до тебе ще прохання маю:
Не мети бархани на полях...
Татко мій Країну захищає!
Трішечки даруй йому тепла.

Я з молитвами до тебе ясноока,
Запізнись та снігу не кидай.
Наші діти дуже замерзають
Захищає їх так руський "пан"

Зачекай ще трошки, зачекай,  
Зустрічаємо тебе ми кожну зиму,
Але зараз рідна - зачекай!!!
Бо без світла наша Україна.


Рецензии