Наташа

 Наталля
Вона - натхнення, від самого сонця,
Душею - птах, злетів у свій політ…
Відкрита серцем для людей, своїм
віконцем,
Чарівна, не змарніла вся, під тиском літ!

Тож і надалі, неси серцем, радість людям:
Даруючи, неначе квіти, всім добро…
Даруй надію та здоров’я всюди,
Хто її втратив «та зламав весло»!

Хай тебе щастя, знову зустрічає-
(Як нашу неньку, рідну Україну…)
Сьогодні, квітами тебе родина уквітчає,
Свою Любов, Натхнення і Людину!

12 грудня 2022 рік


Рецензии