Рэшткi Атлантыды

На даляглядзе карабель
       Ільдом плыве,
І капітан - замець, бель -
       На ім жыве.

Вятруга, хвалі і аблокі
       На караблі.
Глыбіняў азіраюць цмокі
       І матылі...

І там, ніжэй, рунь гарадоў,
       Завулкі, вежы...
І толькі золата гадоў -
       Сцвярджае межы!


Рецензии