про рими, або шлях скорботи

Читати віршика - важка робота.
Мета мучителя завжди п'єта;.;
Життя катує більше ніж Голгота -
носити біль опущених з хреста
щомиті. Щосекунди умирати,
закриту книгу перечитувати знов.
Гадала, що пологи мука, мати,
не знала про катівню післямов.
І все одне, не можу не писати.
Миритися не можу ні на мить.
Скорботи шлях - від прагнення до страти,
не римою, а пам'яттю щемить,
і хочеться до журавлів злетіти
і про кохання з ними джеркотіти.


Рецензии