зламай пiтьму

я рву нещастя бути мертвим, ще живучи на світі цім,
збирати крихти,
Божі крихти,
чи ти для того народивсь,
пильнуй же душу,
не калічся,
не  засинай же наяву,
коли шануєш душі інших —
не пропадеш, —
зламай пітьму!

08.38
11.12.2022


 


Рецензии