сила в любов

Під цим небом нічого не нове,
Все повторюється, як сотні років тому,
Все так само непорушне Боже Слово,
Так само солодкий стиглий виноград.
І так само мами радіють дітям,
І так само обіймають їхні батьки,
Все так само Бог найголовніше на світі,
А ми Його улюблені птахи.
Любов завжди, завжди непереможна,
Стирає зло в серцях незримий слід,
І сотні років завжди одні питання,
Лише Любов на них вам відповід надасть!


Рецензии