Крила

Не вірите, то й не треба
Я віршами торкаюсь неба.
У Бога е  така сила
Він даруе мені крила.
Маю немощі  в ногах,
Зате вмію я літать
Як колись в дитячих снах.
Шлю щиру подяку в небеса
Промінь радості для мого Творця.
Вберегти б мої крила
Від хвилі вогняних змін,що нас накрила.
Дай Боже радість рифмування всіх моїх днів
Аж до останніх крилатих віршів.


Рецензии
Злітай! над світом грішним, та війною,
Злітай! віршами, та безмежною любов'ю,
Дай Катерино тобі Боже щастя та кохання,
Аж до останнього твого в житті зітхання.

Алексей Широков 3   28.07.2023 12:23     Заявить о нарушении