Тёздюм

ТЁЗДЮМ

Тёздюм, таш кибик неге да,
Алгъынча тюйюлдю кёлюм.
Тартынмайма мен кимге да,
Ыспассыз болгъанды ёлюм.

Шо нек тынгылайса, бир айт,
Бир сёз да айтмайын манга!?
Жашау къысхады. Артха къайт!
Сабырлыгъынг жетер анга. 

Къарамым тюйюл алгъынча,
Дуния тасхалыды, бил!
Адамлыкъ керек, намазча,
Аны бузгъан - хатерсиз тил. 

Чагъыр жараймыды санга,
Унутдура къайгъыланы?
Дарман болдуму жанынга
Тели этген адамланы? 


Рецензии