Жарсыууму айтыр кибик жокъду жан...

***

Жарсыууму айтыр кибик жокъду жан, 
Аны ючюн къайгъылыма мен бир бек. 
Алгъын кибик эшитилмейди азан,
Тюйюл жюрек да, алда кибик, чёрчек. 

Къайгъыланы чачар амал излейме,
Хар не манга кёрюнеди татыусуз.
Болгъан ишни, боллукъну да тиземе,
Хар бирини жерин таба сатыусуз.

Исмаил Бей


Рецензии