***

ИГИЛИК

Игиликле излей адамгъа,
Ненча кере абындым мен? 
Насып тилей келип анга, 
Ненча кере ачыдым мен? 

Кёкде жулдузлагъа къарай, 
Умут жюрегими алды. 
Алгъышла эте, жыр тагъа,  
Муратым толмаймы къалды? 

Кёкде учхан къанатлыла,
Сизге да сюйдюм игилик.
Умут жолгъа къаратханда,
Керек болады тирилик.


Рецензии