***

***

Шайыр Танзиля айтханча, 
Азмы атды къадар отха? 
Доду улу  сынагъанча, 
Ачыкълыгъым элтди артха. 
Алай болады, ойласанг,
Былай, алай деп, жокъласанг.

Сакинат сынап жазгъанча, 
Бир кёп суннганма игиле.  
Байзулланы сагъышындача, 
Халкъны ыразы этерге
Сюйдюм да, жолун табалмай,
Барама, артха къарамай.


Рецензии