Кёпледен чыкъды кёлюм...

***

Кёпледен чыкъды кёлюм,
Нечик кёп итлик этген!
Аланы тыймаз ёлюм,
Сора турмаййын жетген.

Бир-бирни сатхан тёре
Жашаугъа кирип къалды.
Кёплеге болуп нёгер,
Тынчлыкъны тартып алды. 

Жашасын адам къалай,
Анда болмай ийнаныу?!
Бу сезимча, тюз былай
Болмаз зат да къыйнарыкъ.

Байтуугъанланы Исмаил


Рецензии