Падаю
Емоції й контроль втрачаю
Я пам'ятаю твою ніжність
Без тебе, я, повір - згасаю
Я падаю, спасіння не чекаю
До тебе одного, у сні іду...
Здається, я тебе втрачаю
Мені здається, я тебе люблю
Я падаю у нашу безкінечність
Сном оповита... Лиш тебе люблю
Будь ласка, підіймай у вічність
Твою любов, я у руках несу...
Свидетельство о публикации №122120806558
Щирі і чисті...
З теплом до вашої душі, Наташа
Наташа Собина 26.09.2023 12:59 Заявить о нарушении