Мечтая

автор:Йорданка Радева

Земята погребва тихо капките дъжд.
Отпива сладост от мокрото им тяло.

Щастлива замира в усмивка на мъж,
докоснал жената, по която мечтал е.

Замира светът и се разпяват брези,
потичат реки, устремени в безкрая.

Тътен оттам възвестява новите дни,
утро наднича,в нашите очи засиява.

Различен светът и щом обичам сега,
рисувам надежда. И просто мечтая.


Рецензии