Цитати

Цитати вдень, цитати вночі.
Цитата спить, цитата кричить.
Цитата йде зі мною в кіно,
А потім п'є замість мене вино.
Цитата, мов оксамит та шовк,
Вона допоможе здолати шок,
І шок від культури, і від людей,
Від явищ природи та від ідей.
Цитати навколо замість облич,
Непізнані гори, глибока ніч.


Рецензии