Тiнь Махатми

У скриньці, що повна реп'яшків та спаму,
Нарешті бачу таємне послання.
"Невже та, що пише сценарії для реклами,
В них вмонтувала мені привітання?
Невже в її серці антарктична брила
Стрімко тане під час антракту?
А де візьме вона стільки сили,
Щоб туди не додати смажених фактів?
А де візьме вона стільки люті,
Щоб мене від самого себе захистити?
Вплітає в пісні вона ритми забуті,
Кладе на полиці книги, мов квіти...
Вона розкодує усі маршрути,
Вона почує усі трембіти,
Бо я дозволив їй просто бути
Тінню Махатми серед шибок розбитих"


Рецензии