Вулканiзацiя свiдомостi

Є такі рани, на які не накладаються шини,
Біль є такий, що не зітре його навіть час.
І країни існують з нетиповим аршином,
Які нетипово ненавидять нас.

І важко кохати з відкритим забралом,
І важко читати болючі думки,
І творчість вплести у життєві аврали,
Себе форсувавши, мов гирло ріки...

Але у свідомості все - незалежне,
Надто коли в серці кохання бринить.
Так серце жевріє у світі бентежнім,
А думка на вічність помножує мить.


Рецензии