З Днем ЗСУ!
З Днем Збройних Сил, непереможні УКРАЇНЦІ.
Ми дев'ять місяців, загорнуті в війну.
І знову бачимо незламність в цих обличчях.
Вони і в спеку, і в мороз ідуть знов в бій.
І перепони не страшні до Перемоги.
Нема опалення, тепла, але крізь біль
Ми будем жити, не цураючись свободи.
Вони стількох людей рятують кожен день.
Евакуація була для них, як виклик.
Під сильним обстрілом вночі і вранці, вдень
Вони виносили з вогню дітей і сім'ї.
Сьогодні знов боронять землю ЗСУ.
І наближають нас скоріш до Перемоги.
Нас не здолати, українці не помруть.
З Днем Збройних Сил! Хай буде МИР, як НАГОРОДА.
06. 12. 2022.
Свидетельство о публикации №122120606525