Salomatlik so ray Qiziqarli suratlar she riy izoxl

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Salomatlik so;ray…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«BIR DАRАXTDА…»
Bir daraxtda — ikki meva,
Biri pishgan — biri xom.
Unga kimdir befarq — qarar,
Kimdir olmoqda «ilxom»!.  ………()Davomi………… 


Рецензии