Гъил зав гице...

Чан ширин яр, катмир гьич вун,
Зи хиялрай лап яргъариз.
Зи мурад я гьар къуз акун,
Хутахин вун чи дагълариз.

Ви вилерай аквазва заз,
Муьгьуьббатдин ц1ун ялавар.
Гьич ви хатур к1андач хьи хаз,
Ширин я ви мез дилавар.

Ви суьгьбетрин жедач а кьил
К1анивилин ц1елхемрикай.
Ви манийрихъ гала зи вил
Ашкъидин ц1ун дердерикай.

Гъил зав гице, чан к1ани яр,
Фин къеледиз бахтар авай,
Чазни ава пак мурадар,
Кьисмет жедай вахтар авай.


Рецензии