А хочъш взнаtъ tо,

Шо знае гэtоj Хаjiм?

I  воt кiпit вiно.
I грееца баклага.
I мъ tуt гондъ во
Но j граем на баянах.

Кого v спасав бо Ноj,
Колъ-tколя прам сразу.
Tрэ v нарубаtъ дров
Да 3сочк на роспалку.

А мъ пошов-пошов!..
Куда sэ? О! Вам скаvъш!
Tрэ вълъtъ бо  шось
Да браvнъчок дэ в ямку.

О tак оt гъtё во j
Vъвэ паскуднъj Баjiм.
Бо звонъtь tелефон –
А вiн нъ оtвечае.

Абvорся v мъ сърком
Шэ в Пъньську навъtь прамо.
А  в Шабанах в Вась дом,
Шо завшэ v оtопляiм.

Ну, j оt: полiчся, Коt
Оt кашля j од оtравъ,
Колъ но вitёр проt
За пазуху j ноздра, згънь.

А хtося гъндъ во
Оно вv кампоt рубае.
А tъ узнаj хоtь шо,
Шо вiдае гэt Хаjiм.

...ну, хоть бы во про зграю
Ва в Пинскэ вашэм дажэ


Рецензии