2014

Всі гріхи, що задокументовані,
Всі дахи, що нещадно зірвані,
Всі перверзії під покровами,
Всі ілюзії, що тішать зливами.

Від трагедії до белетристики,
Від нечуйності до ненависті,
Від реалій - в глибини містики,
І туди, де натхнення паростки.

Все пройшли та назовні вийшли ми
Розгалуженими снів нетрями,
Масштабованим перебільшенням
Крізь конструкцію суперсиметрії.


Рецензии