I де я?

І де б я не була,
Він поруч, як Правда і Кривда,
Як Доля й Недоля,
Як ідея
Добра і Зла.

І що б я не чула про нього,
Пишу про нього,
Долаючи зверхність та пересторогу,
Бо там, де починаються
Бар'єрні рифи його очей,
Я забуваю тези й апокрифи
Усіх вчень.

І навіть там, куди молитви не дістануться,
В цілковитій несамовитій тиші,
Я прив'язуюсь до ескадронів його нейронів
Усе міцніше.


Рецензии