Svitlo

Вже як світло вимикають -
То для нас є звично.
Хай у нас лунає вибух
Лиш демографічний!

Хай родяться козаки
Веселі й завзяті.
Дасться світло вам взнаки,
Путлерівці кляті.

Повертайте ви додому,
У смердючу рашку.
Вас ми завтра проженемо,
Хоч тепер і важко.

Скільки горя ми зазнали,
роZіє невмита!
Унітази ви в нас вкрали,
Бо лише корито

Бачили у себе вдома,
Та і те розбите.

Сидимо ми хоч без світла -
Україна є розквітла!

Svitlana Ivchenko
02.12.2022


Рецензии