Янголи. Божественне. Червоне

Янголам легше на світі, коли вони вдвох.
Янголам легше, коли вони – Він і Вона.
Янголам хто допоможе – один лише Бог.
Бог. І червоний божественний келих вина.

Раптом у янголів просто немає часу,
раптом втомилися крила, і сили вже брак, –
я їм червоний божественний келих несу.
Хай відпочинуть – на мить захмеліють – хоч так.

Келих божественний... Келих червоний п'янкий...
Я наливаю, і янголи вип'ють до дна.
Я допоможу, я зможу, я саме такий –
янгол з червоним божественним трунком вина...


Рецензии
Кохання келих недопитий хай той доп'є, хто наливав /знаю, повторююсь, але аж пре сказати саме це)/

М-Арфа   05.12.2022 22:38     Заявить о нарушении
Не стримуйте потаємного

Миклош Форма   06.12.2022 15:25   Заявить о нарушении