Ах, як нас вабиць во выбитна цёлка!

Ну, тая, шо и ны колола Васьк

И вот мы, вставшы, грубу зразу топым.
Бо шо тут встаты да и а-га-га!
А не хатите киловат пуд сотню
Вшмалыты шэ, нагритыся шоб как?

Тут дажэ в нас пынёчок аж замёрзнув
И кажэ: шо? Я вклацаю всё враз?
И, помолывшысь на ходу, махойник
Побиг хучий у хлив дровцив шукаць.

Ты гондэ возьмыш бо ш сырую хвою
И влупыш в пич – и загорыцьця та вш.
Аджэ ж, и мы таксамо, вземшы хворост,
Ны прынысэмо шэ и з 2 торфа.

Тыпэркы шо. Бумага е шэ трохы.
Эх, а лучыны чорт сыба вам на.
И рвэмо ексь на часци пачк от хлопка
И тымы но й роспалюем улад.

Ходимо ж до мынэ! Мы дам вам бомбый!
И ты вуж влад и понысэш штанця:
Стрылеють хвацко с сыросци пынёчкы.
Аж всэ лытыть на свэдыр и ковра.

Хистайся ж екся, мылая головка!
Да, можэ, й ёлку зоружыть вам пан.
Иль но во гондэ, прамо с фото-шопа,
Поклычымо шэ й волонтёрок с 5.

Диплом жэ е, шо й мы у вас цип маг.
Бо, го, у Василька шэ е й пуд ковдро
Соплывая Стрыльчышка Леночка. 

И вот спымо соби ий ны ж до повдня.
Залигшы в лёд ажно у 3 часа.
Бо всэ у грубцы згасло й банька аж.


Рецензии