Пульс
Запам'ятай мене, як пам'ятаю Вас.
Мої вірші мене рятують безперервно.
І низка спогадів, як швидкоплинний час.
Запам'ятай мене в мої ці двадцять дев'ять.
Відчуй жіночність у поезії війни.
Життя буває неоднакове, як дербі.
І про повітряні тривоги сняться сни.
Запам'ятай мене в мої ці двадцять дев'ять.
Обличчя Ваше в моїй пам'яті завжди.
Буває часто пульс шалено б'ється в серці.
Перед очима лиш проносяться роки.
Запам'ятай мене в мої ці двадцять дев'ять,
Як я кохаю в п'ятдесят три тільки Вас.
Моя душа, як заблокований вкрай сервер.
І відчуття мої - лиш щирість без прикрас.
01. 12. 2022.
Свидетельство о публикации №122120106564