Мус чир хьуй...

Рагъ хъфена-мич1и жеда,
Дуьнья секин, ич1и жеда.
Рагъ хкведа, нурар хъчез,
Уьмуьрра чи эч1ел эч1ез.

Вун хъфена, зи азизди,
Рик1 ишезва зи йифизни...
Вун рагъ я зи, куьз элкъвезвач,
Рик1ин гьиссер зи эч1езвач...

Гьайиф уьмуьр, физвай йиф хьиз,
Гьайиф я бахт, катай лиф хьиз...
Мус чир хьуй бес ваз зи дердер,
Гьик1 къалурин рик1ин гьиссер...

         1982-йис.


Рецензии