Revin acolo unde iesti

       30.11.2022 год.
        К И Ш И Н Е В
           (Mold)
Asteapta-ma acolo,unde iesti,
In departari instrainate,s-au acasa.

Asteapta-ma,caci stiu ca ma iubesti,
Precum si eu mi te iubesc-mireasa.

Asteapta-ma, eu voi veni curand,
Cand v-a da in floare liliacul.

Imi este foarte dor si simt,
Cum suspini cu fata inlacrimata.

;steapta-ma acolo unde iesti,
Caci si eu astept cunerabdare.

Sa revin din departari,firesc,
Sa te cuprind cat asi putea de tare.

Sa te sarut,sa-ti spun ca te iubesc,
Mi-e dor de tine unde m-as afla.

Si cat sant in viata,te doresc.
Esti tot ce mi-am dorit,esti viata mea!


Рецензии