Мубарак хьурай
Кутаз шадлу лувар.
Диден(и) буба ава,
Яз межлисдал чамар.
припев:
Мубарак хьурай квез ,
Балайрин мехъерар.
Дадмиш авуй хъуьрез ,
Бахтунин бегьерар.
Миресар , амлеяр ,
Къалур кван куь гьунар.
Халаяр , Эмеяр ,
Лагь куьне шад тостар.
Хунчаяр гваз вахар,
Сусан вилик экечl
Чамни галаз дустар,
,,Лезгинкадив " эгечl.
Бахтарин юкьва хьуй,
Цlийиз кутур хизан.
Чеб чпиз багьа хьуй,
Уьмуьрлух лугьуз чан.
Свидетельство о публикации №122113001197
Сельмина Курабекова 03.05.2023 19:50 Заявить о нарушении