Новогодние огни мерцают, как ты

Новорічні вогні мерехтливі,
Як ти.
Де відчуєш тепла, то не схочеш
Піти.
І померлі зірки не указують
Шлях.
День у день слово щастя писати
В лапках.

І хатинка імбирна не вабить
Очей.
Незваблива романтика синіх
Ночей.
Перегорнутий аркуш частини
Життя.
Переламана юність на купі
Сміття.

Хай покинутий напризволяще
Ліхтар.
Ти навпомацки зможеш розбити
Вівтар.
Жертв удосталь. Звільняйте птахів
Із кліток.
А із неба літає лиш град
З пелюсток.


Рецензии