Прокинешся
закінчилась війна,
І світло з вікон рветься би на волю,
І вибухів не чутно зокрема..
Тебе любити більше,
не потрібно,
В моему сердці бо,
скінчилась боротьба..
Тебе не чую, вибух пам'ятаю,
І ще тревожно наче, сплю.
І не тримчу від вистрилів гармати,
І всердці волю бороню.
Мы витримали біль,
Зусилля сповідь,
Даремні мрії кинуть все, і я
Любль свою країну - Україну,
І радий що закінчилась війна..
Просунувся, чую виє, та, "задовбанна" сирена.
Штурмує світ жахіттями російського "добра",
Я знаю, мы все ж переможем,
І змиєм з миру слід російського лайна..
28.11.2022р.
Свидетельство о публикации №122112802726