Isavel have to commence peace Process

 

Or it will be too late
CUZ
BE A GOAT
JUZ TOO MUCH OF RIGHT WYNG
TOO BAD
AND THEN HAVE TO
SHOW GOOD INьGIVINGZ
OR BEING
CONVICTED
PEACE ETAT
NOT
WAR ETAT
AND BAD*N ARRETE CURZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Рецензии