Серденька Боговi вiддайте

Що думати - в руках все Божих!
Що сіяли, те й жнемо зараз.
Шляхи були частіш безбожі,
То й доленька така дісталась…

З ким розмовляю – в Бога вірять,
А запитаєш: «Слово знаєш?»,
То очі в вбік, куди-то «зирять»…
Й образу ще таку сприймають!

А в Божім Слові голос Духа,
Там відповідь на все життєве…
Коли творив Бог, дав нам вуха,
Щоб чули ми усе суттєве!

Всіх кличе Бог, стоїть в порозі,
Та стуку людоньки не чують,
Серця і вуха на морозі…
Що заморожені відчують?

Потрібно стати на коліна,
Принести Богу покаяння,
Не день, не два вести моління,
Щоб захист був від злодіяння!

Молімось, люди, не баримось,
Серденька Богові віддайте,
До Нього проявіть гостинність,
І віру дітям передайте!
                28.11.2022.


Рецензии