Кут белор
тут быў мой запаветны кут
і ў сэрцы засталася метка,
што лепш за ўсё было мне тут
Бярэзіна,Барзна імклівая
дала ў мінулым свой прытулак
ад негараздаў розных кут утульны,
і шмат хвілін было шчаслівых
Вось гэта вуліца...дзе ж ён,той дом?
Тых,што чакаў зустрэць - нікога кругом.
Багата што змянілася,
а штосьці абнавілася
і тое,што маім бывала,
на жаль, мяне ўжо не прызнала.
Прайшло,мінула -
тое,што было,
ў непрабуд паснула,
часам замяло
Свидетельство о публикации №122112707088