троянди на снiгу

Цвітуть троянди на снігу,
Цвітуть яскраво
Лелеки відлетіли вдаль
І сну немає


І свічечка  горить,
Лампадка мріє-
Війна закінчиться, повір,
Та мати сива…


Вбрання яскраве на снігу,
Зів’яле листя,
Але молитви знов летять
І віра міцна!


Знов у віконце вітер б‘є
Немає світла
Але надія не вмира
Війна скінчиться!


Рецензии
Придёт молва, закончится война,
И будет время для любви и сна!
Ведь она не была нам нужна!

Пётр Одесский 2   28.11.2022 00:35     Заявить о нарушении