не могу без тебя жить
I keep crying. Is it true?
You’ve loved me. Why d’you deny?
Give me one another try.
I’ll try harder, you will see.
Turning backs is not for me.
One more chance, we’ll do again.
Spare me this growing pain.
Give me mercy, give me time.
Don’t be bitter, lovely lime.
I can’t live without you.
Pity me, for once please do.
Не могу без тебя жить.
Вся в слезах. Не может быть!
Ты любил. Как отрицать?
Шанс ещё прошу мне дать.
Буду лучше, убедись.
Уходить не торопись.
Мы все сможем, мне бы шанс.
Сжалься, боль растёт сейчас.
Пожалей, повремени,
Горечь на тепло смени.
Не могу без тебя жить.
Раз прошу меня простить
Свидетельство о публикации №122112506152