25 ноября 2022

Занурена в пітьму вся Україна...
Кайфується потворі від душі.
Але запам'ятай -- ти на коліна
Свободу не поставиш, звір-рушій!

Хіба що, здуру, аж на атом посягнеш,
Планету вимкнеш з всесвіту орбіт,
Щоб стала попелищем від пожеж
І затремтить від того Марс-сусід.

... Тепер сидять родини при свічах,
Вечері без романтики готують,
Безкольорово світиться в очах -
Недобре тіні на віконницях малюють...

Останній тиждень осені втікає,
Похмуре небо сіромахою висить
І кожна ніч без Місяця спливає,
І зорям не пробитись ні на мить...

... Його, жахіття, ненависть штурмує,
Безвихідь в прірву кидає мізки -
Він за своєю тінню вже полює-
Його агонія шматує на тріски...

... За право ЖИТИ переможе розум
В найкращих проявах людської доброти!
Світ подолає нескінченний розбрат
І заживем всі в МИРІ -- я і ти!


Рецензии