зачиненi дверi
стукіт світу все нижче,
душа підіймається вище,
не знищиш долі трунки,
ані дарунки
на переходах світів
не проявлять себе,
ніяк не змінити бажанням
своїм,
чистим смутком дверей зачинених
не розмалюєш
Свидетельство о публикации №122112407803