Зима снiжна

Завія, віхола,
Виднокрай, зорепад,
Феєрія почуттів,
Радості маскарад,
Сніг, ніби маскарпоне,
Вкриває яскраві колони,
Все у житті,
Ніби білі квітучі піони.

І твоє серце
Хилиться колосом чистим, міцним,
Його мегагерци
Пробивають і хмари, і дим.


Рецензии