Разговор
невольно подслушанный
в Бобруйске у магазина
двух теток с корзинами:
-Ці чула па теліку,
што гаворыць той телепень?
_Ды чула.Гаворыць,гаворыць...
а х... яго ведае,пра што гамоніць.
Казаў,штось дасць..,
а дзе ён возьме?
І Сашка б даў,
каб было можна.
-А пойдзем галасіць?
_А няўж'не ведаеш?
трэба схадзіць
раней,да абеда.
-А за каго?
дык за яго-
за Сашку.
-Ну,разам пойдзем,
заадно зайдзем на кірмаш.
Свидетельство о публикации №122112403678