Добрий день!
Добрий день, мої хороші!
Щоб науку не забуть,
Вже сороки-листоноші
Числа в клювах вам несуть!
Математику щоб знати,
Поруч книжку поклади:
В числа будемо ми грати -
І сьогодні, і завжди!
Любі, навкруги дивіться
Та дивуйтесь! Навесні
Щоб літали душі-птиці
Наяву, як у ві сні!
Грати числами - забава,
Тож здобудемо знання:
Той, хто Правду знає - правий,
Той іде не навмання!
Соловичі, 22 Листопада Нашого Літа
Свидетельство о публикации №122112202954