Ответь мне почему

Ответь мне почему
Не мил так этот белый свет
Ответь мне почему
Где скажи найти на этот мне вопрос ответ
Ответь мне почему
О, боже, почему
Время замедляет ход
И молкнут звуки музыки и блекнет красок цвет
По жизни одному идти мне нелегко
Когда тебя со мною нет


Мне адкажы чаму
Такі не мілы  гэты свет
Мне адкажы чаму
Дзе знайсці адказ на гэтае пытанне мне
Мне адкажы чаму
О, сапраўды, чаму
Час ізноў спыняе ход
Змаўкаюць гукі музыкі, скрозь шэрая зіма
Мне па жыцці ісці нялёгка аднаму
Калі цябе са мной няма



Куда исчезли все мои мечты
Ты в каждом слове
И в каждом дыхании
И я плыву по морю пустоты
Лишь ты одна в моем сознании

Кудысьці зніклі мары ўсе мае,
Ты ў кожным слове,
У подыху кожным ты.
Жыццё ў пустэчы мора растае,
Я без цябе ўнутры зусім пусты.

Ответь мне почему
Опустел мой старый дом
Ответь мне почему
Твоих знакомых слов
Уже давно не слышно в нем
Ответь мне почему
Кто скажет почему
Я потерял покой и сон
И с мыслью о тебе мне вновь и вновь встречать рассвет
Как трудно одному, так больно одному
Когда тебя со мною нет


Мне адкажы чаму
Апусцеў стары мой дом
Мне адкажы чаму
Тваіх знаёмых слоў
Ужо ў ім не чуваць даўно.
Мне адкажы чаму
Хто скажа мне чаму
Згубіў я свой спакой і сон
І з думкай пра цябе мне сустракаць світанак свой
Так цяжка аднаму, балюча аднаму
Калі цябе няма са мной


Iншы варыянт першага радка прыпева:

Бясследна зніклі мары ўсе мае
 
альбо

Знiкаюць мары светлыя мае

26.11.2022


Рецензии