Te iubesc si ma doare

   20.11.2022 год.
    К И Ш И Н Ё В
       (Mold)
Trece timpul ca vantul
Si se pierde-n zavoi,

A plecat clipa dulce,
Care-a fost intre noi.

Tu ramase-i aceia,
Ce mereu te-am iubit,

Nu te pot da uitatrii,
Dar nici nu mi-am dorit.

Din adancul iubirii,
Ma tot strigi ne-ncetat,

Esti a mea fericire,
Cantul meu neuitat.

Ai ramas inflorita,
Doar in inima mea,

Dorul ma tot framinta,
Ma v-a tot framinta.

Te iubesc si ma doare,
A iubirii  tacere,

Iar a ta alinare...
Imi respinge durerea.

Unde esti clipa dulce,
Ratacita-n zavoi?

De-as putea,te-as aduce,
Sa mai fim amandoi!


Рецензии