Не питаючи, входив по венах

Не питаючи, входив по венах.
Непокоїв свідомий підхід.
Турбував біле лоно в теренах,
Перекривши для розуму вхід.

Розбирав тепле серце по крихтах,
Поглинав життєдайний нектар.
Ти роздмухував пристрасть на шихтах.
Був в мені, як у надрах шахтар.

Опиратися більше не в силах -
Очевидний фінал в боротьбі.
Серед смертних я ніби на крилах -
Ти мій дар в надважкому житті.

Прорости в мені наскрізь, зостанься.
Я жадала тебе одного.
Кинь страхи і за руку хапайся -
З моїм серцем залиши свого.


Рецензии