Бiль в областi Харкова

 Несамовито сильно
 Хочеться додому
 В той рідний Харків,
 В той листопад без війни.

 Розлука з Харковом,
 як нескінченна кома.
 Як незворотна втома,
 Мов би у тюрмі.

 Несамовито сильно
 Хочеться додому
 В мій рідний Харків,
 Новорічний і святковий.

 Мені погано так без друзів,
 Без кохання.
 Я помираю вісім місяців
 Без нього.

 18. 11. 2022.


Рецензии