Слово, с которым младенца качаешь

Слова, із якими дитину колишеш,
Звіряток улюблених пестиш.
Слова, із якими сміливою будеш,
І світ між людей віднайдеш.

І муки кохання, байдужості, суму,
Вигострений стилос беру.
На шкіру тонку, як на клаптик паперу
Із літер орнамент веду.

Ту магію, що переплетена з кров'ю,
Дитина бере з молоком.
Се те, що в тобі розквітає любов'ю
І ділить із злим ворогом.

Однак, не існує без світла тіней,
І хаті не буть без основи.
Без вітру для крил - не співа соловей.
Не жити людині без мови.


Рецензии