Вероятны кратковременные дожди

Вірогідні
Короткочасні дощі.
Не мінливі -
Йди гуляти в плащі.

На останок -
Шквал вітру і кульовий град.
А під ранок -
В обіймах зустрінь зорепад.

Неймовірні
Думки про покращений світ -
Напівмирні
Відправлять гармати привіт.

Відлунає
Під небом і стогін, і спів.
Поєднає
Смак крові і пелюстків.


Рецензии