Под бетона льдинами

Під бетону кригами
Теплі бачиш сни.
Сніг укриє крилами
Проліски весни.

Та байдуже квітами
Тіло поросло.
Хмарами-пір'їнами
Небу віддалось.

Осінь милосердная
Краплі сонця ллє.
Куля життєдайная
Се;бе віддає.

Там де Мара царствує -
Заспокоїть жар.
Дім старий нагадує
Крижаний вівтар.


Рецензии